SK Licenssvets som arbetsplats

Vi är ständigt på jakt efter duktiga och drivna medarbetare som vill arbeta i en växande organisation. Vår arbetsplats erbjuder en dynamisk och internationell arbetsmiljö; att jobba hos oss innebär att ta del av ett variationsrikt arbete med snabba förändringar och periodvis högt tempo.

Hos oss ska du kunna kliva in och ta ett stort eget ansvar där du kan växa med uppgiften. Vi investerar i att utveckla vår personal där vi lägger fokus på välbefinnande, gemenskap och känslan av delaktighet. Du kommer att vara en del av företaget och många gånger arbeta i team med ett gemensamt mål.

Vilka är vi?

SK Licenssvets är ett företag med 35 fast anställda. Basen för vår verksamhet ligger i Högsbo industriområde i Västra Frölunda där vi har vår verkstad och vårt kontor. Vår huvudsyssla består utav svetsning/montage utav rör med tillhörande installationer. Vi har en del smides- och verkstadsarbeten men i mindre skala. Större delen utav vårt material är svart och rostfritt men ví har även andra mer specialiserade material. Vi har en kapacitet att kunna utföra både mindre servicearbeten likväl som större entreprenader.

Skicka en spontanansökan

Har du erfarenheten, den rätta kompetensen och en positiv drivkraft? Ja, då kan du vara den vi söker!

Sök

Jobba hos oss

Möt våra medarbetare

Vi är ett familjeägt företag vilket bidrar till att du får ta del av ett unikt engagemang. Våra anställda trivs hos oss eftersom vi inte är för stora och du får möta en flexibel arbetsplats.

Lediga tjänster just nu

Hos oss kommer du att få varierande arbetsuppgifter i ett trevligt team. Vi har arbeten i Göteborgsområdet men även en hel del i övriga Sverige. Det finns möjlighet att få arbeta internationellt eftersom våra kunder sträcker sig även utanför Sverige.