Ledig tjänst -Projektledare/ Platschef

Projektledare och platschef inom industrirör
Vill du vara med i ett härligt team och känna delaktighet i ett framgångsrikt företag? Är du en person som vill ta dig an en ansvarsfull roll där du får vara den viktigaste personen på en arbetsplats?

Företaget befinner sig i en expansiv fas och vi behöver därmed fler drivna projektledare! Som medarbetare hos oss får du vara med och skapa den mest effektiva lösningen för kunden. Vi har starkt fokus på kvalité och god service gentemot våra kunder. Vi ser därför att du är noggrann, ordningsam och serviceinriktad. Samtidigt som du är duktig på att knyta och vårda kontakter är du även en god ledare. Vår personal är viktig för vår framgång och som projektledare/ platschef förstår du vikten av att engagera samt motivera ett team. För uppgiften handlar det om att kunna kommunicera på rätt sätt och gilla samarbetet. Vi ser gärna att du är en person som har ett starkt driv och engagemang med goda administrativa förmågor. Vi erbjuder en plats i ett helt nytt kontorslandskap i Högsbo men eftersom våra kunder finns i hela Västsverige förekommer resor. Tjänsten innebär även att man kan komma att ta rollen som platschef ute på en av våra montageplatser.

Arbetsuppgifter
Ditt övergripande ansvar blir att genomföra och leda ett projekt med avseende av tid, ekonomi och kvalitet. Dina arbetsmoment består av att skicka offert, kalkylera på uppdrag, administera arbetsbeläggningen och styra projekten mot god lönsamhet. Vidare arbetsuppgifter består av att handleda vår kompetenta arbetsgrupp av montörer och svetsare utefter projektets upplägg. Ditt huvudfokus är ett lyckat projekt, en nöjd kund och engagerade medarbetare. Dokumentation, inköp, planering och ekonomiansvar samt projektuppföljning ute hos kund, är en del av dina löpande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är van att arbeta under tidspress, är strukturerad och stresstålig samt lösningsfokuserad. Våra industrikunder är bla pappersbruk, raffinaderier, kraftanläggningar, komfortanläggningar, kylanläggningar och fastbränslecentraler. Vi ser att du har arbetat mot liknande kunder tidigare. Vi arbetar i Pyramid varpå erfarenhet från detta eller liknande affärssystem behövs.

Kvalifikationer
- Minst 5 års erfarenhet som projektledare inom rörmontage inom industrin.
- Erfarenhet av att leda och styra projekt.
- Erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering.
- B-körkort.
- Svenska och Engelska, goda kunskaper.

Praktiskt
Månadslön, med förmåner
Heltidsanställning
Start omgående

Ansökan
Vid intresse, maila till jessica.ahlborg@sklicenssvets.se eller kontakta oss på 031-474601